Natuurlijke hondenvoeding heeft veel voordelen. Je wil het beste voor je hond, maar dat is niet altijd te vinden. Hondenvoer dat natuurlijk is, zonder chemische toevoegingen die niet nodig zijn. Natuurlijk hondenvoer is onder andere goed voor honden met allergieën of honden die gevoelige darmen hebben. Maar ook voor honden die hier geen last van hebben, hebben baat bij natuurlijke hondenvoeding. Want chemische toevoegingen zijn voor niemand goed. Voor ons mensen niet, en ook voor dieren niet.

Eén van die natuurlijke hondenvoeding merken is Goood Petfood. Goood Petfood heeft zowel droogvoer als natvoer. En zelfs natuurlijke hondensnacks. Allemaal boordevol natuurlijke ingredienten, waarbij het dierenwelzijn, én de welzijn van je hond centraal staan.

Kwaliteitsvlees van vrije uitloop dieren

In hondenvoer zit vlees. Dat hebben honden nodig (net als wij) voor de gezondheid. Voedingsstoffen in vlees zijn goed voor je hond. Maar wat voor vlees zit er nu eigenlijk in hondenvoeding? En wat voor leven hebben de dieren gehad? Bij Goood Petfood komt het vlees van dieren met gecontroleerde vrije uitloop, en de vis uit duurzame aquacultuur. Dat betekent dat er een waardevolle bijdrage wordt geleverd aan dierenwelzijn, terwijl je hond gezonde proteïne binnenkrijgt.

Verse groenten & fruit van de boer om de hoek

Niet meer vulmiddelen of conserveringsmiddelen. Je hond kan genieten van natuurlijke groenten en fruit dat van de akker komt. De groente van Goood Petfood is bijvoorbeeld een pastinaak uit de regio, vol met vezels voor het hart van je hond. Waarom zou je hond niet net zo gezond als jij kunnen eten?

Klimaatneutraal en in recyclebare verpakking

En alsof het nog niet natuurlijk genoeg was: de natuurlijke hondenvoer van Goood Petfood is 100% klimaatneutraal. Dat betekent dat de CO2 uitstoot tot een minimum wordt beperkt, en wat er qua uitstoot is, wordt gecompenseerd door een gecertificeerd klimaatproject. En de verpakking van de hondenvoeding is recyclebaar. Dus deze natuurlijke hondenvoeding is én goed voor je hond, én goed voor de planeet.

Natuurlijk hondenvoer voor elke leeftijd

Voor iedere leeftijd is er hondenvoer. Je kunt ook kiezen om een proefbox te bestellen. Zo kun je de verschillende soorten testen bij je hond en zien welke hij lekker vindt. Of doe de voedselkiezer, een keuzetest waarbij je een advies krijgt over welk voer het beste bij je hond past. Doe de test hier: Goood Petfood keuzetest

Het initiatief is heel mooi. Er is zoveel hondenvoer, en in heeel veel van die producten zitten slechte ingrediënten voor je hond. Met deze natuurlijke producten is dat verleden tijd en kun je je hond net zo goed laten eten als jij zelf. En de planeet helpen is heel mooi meegenomen.