Top 5 beste sterke hondenspeelgoed


Maakt jouw hond speeltjes snel stuk? Dan heb je echt onverwoestbaar hondenspeelgoed nodig. Sterk hondenspeelgoed zal namelijk minder snel stuk gaan, en zo kan jouw hond zijn of haar favoriete speelgoed lang gebruiken. Zonde als je hondenspeeltjes namelijk steeds opnieuw moet kopen, toch?

Er zijn verschillende merken hondenspeeltjes die extra sterk gemaakt worden. Een van de bekendste merken is Kong. Die staat namelijk echt bekend om onverwoestbaar hondenspeelgoed en kan dus zeker niet ontbreken in deze lijst met de beste sterke hondenspeeltjes. Een ander merk dat sterk hondenspeelgoed maakt is Beezteez. Hun lijn Sumo is extra sterk gemaakt en bijna onverwoestbaar te noemen. Wat zijn dan echt de beste sterke hondenspeeltjes? Zie hier onze top 5:

Top 5 stevig hondenspeelgoed

  1. Kong Extreme: de Kong Extreme is gemaakt van massief rubber en is een robuust en slijtvast kauwspeeltje voor honden. Door de speciale vorm springt het speeltje onregelmatig rond, waardoor je hond veel speelplezier kan ervaren. De Kong Extreme is perfect geschikt om mee te apporteren, maar is ook geschikt voor je hond om alleen mee te spelen. Een leuke extra aan de Kong Extreme is dat er een opening in zit, waar je snacks in kan stoppen. Zo kun je met dit sterke honden speelgoed eigenlijk altijd wel de aandacht van je hond vasthouden.
  2. Kong Dental Stick: de Kong Dental Stick is zoals de naam het al verklapt een kauwspeeltje dat goed is voor de tanden. Het tandvlees wordt namelijk gemasseerd tijdens het kauwen. De Dental Stick heeft een opening voor snacks, waardoor je hond zeker weten zal gaan kauwen. Dit helpt de tanden schoon en gezond te houden. Dit rubberen speelgoed zal lang meegaan vanwege het stevige materiaal.
  3. Kong Extreme Goodie Bone: De Kong Extreme Goodie Bone is eveneens een kauwspeeltje voor honden waarin je snacks kunt stoppen. Het speeltje heeft de vorm van een bot en is gemaakt van massief rubber. Extra sterk en onverwoestbaar dus.
  4. Beeztees Sumo Play Dental: De Beeztees Sumo Play Dental is goed voor uren kauwplezier. Dit kauwspeeltje stuitert alle kanten op en kan dus zowel alleen mee gespeeld worden, als samen met je hond. De Play Dental is gemaakt van natuurlijk rubber en daardoor erg sterk. Door de ribbels op het speeltje wordt het gebit van je hond gereinigd, en door de opening kun je er ook voer in doen.
  5. Beeztees Sumo Fit Bone: De Beeztees Sumo Fit Bone is een touw- en kauwspeeltje voor honden. Het is gemaakt van natuurlijk rubber en kan gebruikt worden met apporteren, maar ook voor trekspelletjes door het trektouw. En als kers op de taart heeft dit speeltje een reinigende werking wanneer je hond erop kauwt.

Is het echt onverwoestbaar hondenspeelgoed?

Dat blijft natuurlijk altijd de vraag. Uit ervaring denken wij van niet. Geen enkel materiaal is echt onverwoestbaar. Maar feit is wel dat deze speeltjes heel erg stevig zijn. Ze gaan zeker niet snel stuk, en dus kan je hond er langer mee spelen. Uiteindelijk spelen veel factoren mee in het bepalen of iets onverwoestbaar is of niet. Hoe vaak speelt je hond er mee, hoe verwoestend zijn de tanden van je hond, etc. Er is altijd een kans dat een hondenspeeltje kapot gaat.

Als je dus op zoek bent naar de beste stevige hondenspeeltjes, dan zijn deze vijf aanraders. Het zijn kauwspeeltjes, en dus gemaakt voor kauwen. Een hondenbal zal nooit lang mee gaan als er vaak op wordt gekauwd, want die is er in feite niet voor gemaakt. Kauwspeelgoed is er wel voor gemaakt. En daarom kun je er dus vanuit gaan dat ze lang mee gaan.

Meer sterke hondenspeeltjes

Er is veel meer keuze in sterk hondenspeelgoed. We hebben ze voor je gebundeld in een categorie en je kunt ze hieronder bekijken.